top of page

Tâmplărie exterioară din aluminiu

FERESTRE EXTERIOARE DIN ALUMINIU

    Sistemele pentru ferestre din aluminiu satisfac toate exigențele legate de confortul locuinței. Fie că sunt fixe, rotobasculante sau glisante, ferestrele din aluminiu sunt încadrate într-o clasă de performanță superioară.

    Pot fi executate într-o gamă largă, de suprafețe impresionante, nenumărate culori și efecte sau inserții de geam.

     Pentru o izolare termică și fonică superioară pot fi prevăzute cu geamuri termoizolante triple cu sticlă low-e, securizată sau laminată, clară, colorată sau oglindă și de asemenea cu plase contra insectelor sau cu diverse sisteme de umbrire.

USI DE INTRARE

   Sistemele din aluminiu pentru uși batante se integrează foarte bine în stilul arhitectonic al oricărui mediu, rezistând în orice condiții atmosferice.

    Sunt sigure, au o construcție robustă și nu se deformează.  Satisfac astfel cele mai diverse cerințe estetice, funcționale sau legate de economisirea energiei. Sistemele profilate din aluminiu sunt încadrate într-o clasă de performanță superioară.

    Pot fi executate într-o gamă extrem de largă, de suprafețe impresionante, nenumărate culori și efecte sau inserții de geam. 

   De asemenea, pot fi pervăzute cu amortizor, sistem acces control sau cu bară antipanică în cazul uşilor rezistente la foc. 

 UȘI GLISANTE 

     Ușile glisante din sticlă sunt exclusive, fiecare având identitatea sa. Într-o varietate de forme și culori aceste glisante din sticlă se pretează pentru orice locuință.

  •    Fiecare culisantă poate fi montată în golul existent sau prinderea se poate face pe grinda de deasupra ușii. Astfel, glisanta de sticlă poate fi aparentă cu peretele sau ascunsă în zidul de rigips.

  •    Șinele de ghidare sunt din inox, cu un luciu aparte. Acestea pot fi rotunde, ovale sau rectangulare și sunt foarte silențioase în timpul mişcării. 

  •  Pentru ca să nu flambeze glisanta, se atașează o piesă de stabilizare care menține foaia de sticlă, fără să balanseze.

  •    La ambele capete de culisare există opritori, care au rolul de a limita cursa sticlei. Există și varianta de opritori hidraulici, care atenuează impactul prin frânare.

  •    Sticlele au diferite grosimi și pot fi alese cu grijă de către client. Fiecare sticlă poate fi personalizată cu un anumit model care se poate realiza prin sablare direct pe sticlă, vopsită sau se poate atașa un print pe sticlă.

  •    Glisantele pot fi echipate cu mânere din inox sau cu alte variante care să aducă o nuanță de eleganță și stil. 

  

Pergole bioclimatice

     Pergolele bioclimatice cu lamele rotative automate asigură circulația naturală a aerului, reglarea umbririi solare și protectie la ploaie.

  Ambientul este controlat prin telecomanda cu posibilitatea integrării elementelor adiacente.

  Mecanismul de rotatie de ultimă generatie integrează un sistem de rotatie unic și brevetat, complet ascuns și încastrat într-una din lamele, pentru a asigura fiabilitate deplină, precum și o funcționare silentioasă.

    Suficient de rezistente, pergolele pot acoperi suprafețe ample de până la 30 mp, cu sprijin pe doar 4 montanti (stalpi de susținere).

       Sistemul special de etanșeitate și drenare a apei a fost proiectat până la cel mai mic detaliu pentru a preveni infiltrarea apei pluviale. Etanșeitate eficientă pe intregul traseu de colectare și drenare a apei.

Terase deschise sau Wintergarten

    Acoperirea repectiv închiderea unei terasei sau construirea unei verande vine la pachet cu o multime de beneficii reprezentand o investiție bună pe termen lung. Indiferent de vremea de afară aceasta se va transforma în locul perfect pentru intreaga familie.       Chiar dacă aspectul său este de copertină sau wintergarten, geamurile mari oferă lumina pe parcursul intregii zile, neintunecand restul casei.

    Sunt realizate din profile dedicate din aluminiu cu sticlă simplă pentru varianta fără izolație temică sau cu geam termoizolant in varianta cu protecție termică fiind compatibile cu orice sistem de inchidere (clasic, glisante sau armonice)

    Există de o gamă largă de culori disponibile - paletă RAL, culori structurale, Wood Color Effect, anod sau bi-color.

bottom of page