top of page
EXTERIOR CARPENTRY
INTERIOR CARPENTRY
CURTAIN WALLS
FACADES
FIRE PROTECTION SYSTEMS
SPECIAL CONSTRUCTION
ACCESSORIES

Construcții speciale din sticlă

CABINE DE DUȘ

      Cabinele de duș sunt realizate din sticlă şi permit o mare versalitate putând fi adaptate oricărei configurații arhitecturale.

     Sticla este securizată de 8-10mm, fixată în profile din aluminiu care pot fi vizibile sau îngropate. Aceasta poate fi clară, sablată cu sau fără model.

   Feroneria cu care sunt echipate cabinele de duș este de inox de înaltă calitate.

BALUSTRADE DIN STICLĂ

    Un spaţiu deschis prevede un mai mare sentiment de spaţiu. Utilizarea înţeleaptă a sticlei poate crea impresia de spaţiu deschis cum ar fi un colţ de computer, pentru jocuri sau pentru birou, pereţi de sticlă, balustrade sau balcoane.

     Fie că este folosit pentru balcoane, fie că este folosit pentru delimitarea căilor de acces, sistemul de balustrade din sticlă și inox va da o notă de eleganță și distincţie.                                            Balustradele din sticlă clară  sau satinată sunt recomandate pentru construcția scărilor interioare sau exterioare. Se realizează în general pe structură metalică. Pot fi decorate prin serigrafiere sau aplicare de folie, fixarea realizându-se în cadre convenționale sau în puncte. Balustradele se pot realiza din geam securizat laminat, de diverse grosimi.

PLACĂRI  CU STICLĂ

 O tendință actuală o reprezintă placarea pereților cu sticlă colorată, aceasta fiind o alternativă modernă și rapidă pentru faianță. Se remarcă atât prin calități decorative cât și practice cum ar fi ușurința cu care se poate monta și curăța sticla, cu un număr redus de rosturi de îmbinare ce nu necesită chituire.

  Pereții pot fi placați cu sticlă colorată de diverse grosimi între 4-10 mm (securizată în cazul în care există multiple decupaje și găuri), cu o gamă de culori foarte variată. De asemenea, se pot crea imagini de efect prin prin îmbinarea sticlei cu lumina.

   Sticla vopsită poate fi utilizată în mediile umede și are proprietăți de decolorare reduse dacă este placată corespunzator la interior cu materiale de bună calitate.  Astfel, mai pot fi placate cu sticlă colorată lavoarele în băi, zonele de lucru și blaturile din bucătării, dar și zone de trafic intens din interiorul spaţiilor comerciale și clădirilor de birouri.

bottom of page