top of page

CE VĂ PUTEM OFERI...

Servicii de asistență și consultanță tehnică de specialitate 
 
    Consultanții noștrii au experiența și cunoștințele necesare pentru a oferi sprijin clienților în alegerea celor mai bune soluții tehnice care satisfac exigențele din punct de vedere calitativ și financiar în domeniul tâmplăriei din aluminiu și a construcțiilor complementare.  
    Serviciile de consultanță și asistență tehnică de specialitate sunt personalizate pentru fiecare client în parte în conformitate cu nevoile și exigențele sale. 
   
   Puteți primi informații legate de: 
  • materialele care vă satisfac cel mai bine nevoile și exigențele;
  • soluțiile tehnice care se potrivesc cel mai bine proiectului de construcție;
  • durata livrării unui produs;       
  • costurile, beneficiile și avantajele conlucrării cu Alco Silcon; 
  • modul cum se derulează relația dintre dvs. și Alco Silcon.
 Servicii de proiectare/ofertare 
 
     Efectuăm măsurătorile, ne consultăm cu arhitecții și constructorii pentru ca locurile în care trebuie să montăm produsele finite să fie realizate astfel încât acestea să confere funcționalitate, o rigidizare perfectă a ansamblului și rezistență în exploatare, la cutremur și intemperii. 
     Putem elabora și proiectul ansamblului ce urmează a fi executat și montat, la cererea beneficiarului.
    De asemenea, realizăm oferta de preț în care sunt prezentate soluțiile adoptate, date tehnice și caracterisiticile produselor. 
    La cererea clientului, oferta poate fi realizată în mai multe variante astfel încât, acesta poate alege soluția optimă.
 
Montaj
 
     Pentru montarea tâmplăriei dvs. se folosesc echipe specializate și experimentate, care dețin cunoștințe tehnice și echipamente adecvate chiar și pentru cele mai complexe situaţii. Echipele vor monta produsele folosind cele mai bune soluții constructive și materiale de montaj.
       Fiecare lucrare executată este însoțită de certificatul de garanție și declarația de conformitate.
Servicii de mentenanță
 
     Serviciile de mentenanță preventivă și corectivă, sunt un ansamblu de operații de întreținere și reparații parţiale sau capitale, ale produselor și sistemelor tehnice aflate în funcțiune și exploatare.
     Acest serviciu este asigurat de echipe care vă stau la dispoziţie pentru efectuarea operațiilor de întreținere și remedieri ale eventualelor probleme. Garanția acordată lucrărilor este de 2 ani, în condițiile unei utilizări corecte și a unei întreţineri constante.
 
  Serviciile de mentenanţă presupun: 
  • reparații curente sau capitale ale produselor și lucrărilor (uși automate, uși glisante, uși pivotante, uși batante, uși armonice, vitrine, luminatoare, cabine de duş, etc.) aflate în funcțiune și exploatare;
  • înlocuiri modulare sau capitale ale produselor (uși automate, uși glisante, uși pivotante, uși batante, uși armonice, vitrine, cabine de duș, etc.) aflate în funcţiune și exploatare.
        
 Servicii de logistică - aprovizionare 
 
    Prin intermediul acestui serviciu asigurăm clienților nostrii:
  • piesele de schimb și materialele post garanție, necesare în activitățile de întreținere și reparații;  
  • instalațiile și echipamentele tehnice solicitate pentru orice tip de produs sau sistem tehnic din aluminiu, sau pe baza de sticlă, aflat în funcțiune și exploatare.  
bottom of page