top of page

CE ȘTIM SĂ FACEM...

    Alco Silcon este producător direct de uși și ferestre cu punte de rupere temică pentru exterior. Executăm și montăm uși glisante și armonice pentru terase, uși automate glisante sau rotative.
   Beneficiați de prețuri de producător și montaj de înaltă calitate.

    Putem să vă oferim soluțiile tehnice perfect adaptate cerințelor dumneavoastră executând produse de înaltă calitate la uși și compartimentări interioare.

      Executăm și montăm uși glisante automate și armonice. 

   Suntem agrementati în a executa și monta uși pentru pietoni, pereți cortină, ferestre și compartimentări interioare din aluminiu rezistente la foc, clasele EI30 și EI60, în baza unor certificate ce garantează calitatea lucrării, folosind produse din aluminiu ALIPLAST și sticlă rezistentă la foc POLFLAM acreditate conform standardelor internaționale.

    Alco Silcon este un partener de încredere pentru montarea celor mai moderne soluții de pereți cortină și luminatoare cu geam termoizolant. 
   Exactitatea asamblării și materialele certificate garantează calitatea lucrării.

   Pentru o execuție de calitate și prețuri competitive, alegeti Alco Silcon ca partener în realizarea de placări cu plăci aluminiu compozit, HPL, lambriu din lemn sau piatră naturală.

    Putem găsi soluția perfectă pentru o gamă largă de elemente din sticlă începând cu uși din sticlă, cabine de duș, pardoseli din sticlă până la balustrade pentru scări sau terase.

     Beneficiați de o gamă largă de accesorii pentru ferestre - rulouri, parasolare, plase de insecte sau glafuri de interior și exterior, perfect adaptate dorințelor dumneavoastră.

bottom of page