Pereți cortină și luminatoare

     Aspectul fațadei unei clădiri conferă acesteia o anumită valoare estetică însă nu trebuie neglijate anumite cerințe tehnice care se concentrează pe confort, pe aportul de lumină naturală, ventilare și economisire a energiei dar și pe siguranță și stabilitate.

      Sistemele din aluminiu pentru pereții cortină oferă o gamă largă de soluții pentru a permite creativitatea arhitecturală. Utilizarea aluminiului pentru pereții cortină este inevitabilă deoarece acesta îndeplinește cele mai înalte standarde de rezistență și stabilitate ale zonelor mari de sticlă. Se comportă foarte bine bine la mișcările clădirii sau la dilatare și îmbunătățesc performanța acustică.

      Toate sistemele de pereți cortină sunt compatibile permițând integrarea ferestrelor, ușilor sau sistemelor de acoperiș și chiar a panourilor fotovoltaice.

    Se poate alege dintr-o varietate de culori și finisaje, atât pentru interior cât și pentru exteriorul profilului: culori mate, lucioase sau metalice, rezistente la zgârieturi care necesită îngrijire minimă.

PEREȚI CORTINĂ

Sistem standard de perete cortină

press to zoom

Sistem standart de perete cortină cu eficiență energetică ridicată

press to zoom

Sistem de perete cortină tip spider - ideal pentru realizarea vitrinelor din sticlă de dimensiuni foarte mari.

press to zoom

Sistem standard de perete cortină

press to zoom
1/9

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

 

     Luminatoarele cu sticlă sau cu policarbonat reprezintă o soluție optimă de iluminare a unei clădiri, de ventilare și economisire de energie.

 Această soluție este pretabilă atât pentru construcțiile industriale (hale, fabrici), pentru clădirile din retail, magazine mari, depozite și pentru construcţii civile (săli de conferințe, holuri, etc.).

        Sistemul de iluminare zenitală (prin acoperiș) este mai eficient decât cel prin ferestre laterale, lumina fiind dispersată pe o suprafață mult mai mare. 

         Pot fi dotate cu sistem automat de ventilație, prin conexiunea la o centrală de comandă se poate programa deschiderea luminatoarelor cu o anumită frecvență. Acţionarea se face prin motoare speciale. De asemenea, deschiderea se poate face și prin telecomandă sau poate fi conectat la o stație meteo care va închide trapele în caz de condiții meteo nefavorabile.

         Ventilația făcută prin trape este mai eficientă celei realizată prin ferestre laterale.

      Luminatoarele pot fi echipate și cu sisteme de evacuare a fumului printr-un sistem automat.

LUMINATOARE 

      Wintergarden este o construcție care poate fi realizată din aluminiu și sticlă ca o extensie a casei, putând fi un loc de recreație, relaxare, locul unde se servește cafeaua sau se poate lua masa. Este un loc unde familia împreună cu cei dragi pot savura peisajul din jur, în timp ce stau la adăpost, departe de condițiile meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploaie și vânt.

    Wintergarten este o grădină de iarnă izolată datorită profilelor cu barieră termică și a geamului termoizolant cu două sau trei sticle. Sistemul de acoperire pentru wintergarden-uri satisface aceste caracteristici într-un mod elegant îmbinat cu lumina și izolarea termică optimă.

WINTERGARTEN / TERASE

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/18