ALU - TÜREN und FENSTER

ALUMINIUM FENSTER

    Sistemele pentru ferestre din aluminiu satisfac toate exigențele legate de confortul locuinței. Fie că sunt fixe, rotobasculante sau glisante, ferestrele din aluminiu sunt încadrate într-o clasă de performanță superioară.

    Pot fi executate într-o gamă largă, de suprafețe impresionante, nenumărate culori și efecte sau inserții de geam.

     Pentru o izolare termică și fonică superioară pot fi prevăzute cu geamuri termoizolante triple cu sticlă low-e, securizată sau laminată, clară, colorată sau oglindă și de asemenea cu plase contra insectelor sau cu diverse sisteme de umbrire.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8
ALUMINIUM AUSSENTÜREN

   Sistemele din aluminiu pentru uși batante se integrează foarte bine în stilul arhitectonic al oricărui mediu, rezistând în orice condiții atmosferice.

    Sunt sigure, au o construcție robustă și nu se deformează.  Satisfac astfel cele mai diverse cerințe estetice, funcționale sau legate de economisirea energiei. Sistemele profilate din aluminiu sunt încadrate într-o clasă de performanță superioară.

    Pot fi executate într-o gamă extrem de largă, de suprafețe impresionante, nenumărate culori și efecte sau inserții de geam. 

   De asemenea, pot fi pervăzute cu amortizor, sistem acces control sau cu bară antipanică în cazul uşilor rezistente la foc. 

 AUSSENSCHIEBETÜREN

     Ușile glisante din sticlă sunt exclusive, fiecare având identitatea sa. Într-o varietate de forme și culori aceste glisante din sticlă se pretează pentru orice locuință.

  •    Fiecare culisantă poate fi montată în golul existent sau prinderea se poate face pe grinda de deasupra ușii. Astfel, glisanta de sticlă poate fi aparentă cu peretele sau ascunsă în zidul de rigips.

  •    Șinele de ghidare sunt din inox, cu un luciu aparte. Acestea pot fi rotunde, ovale sau rectangulare și sunt foarte silențioase în timpul mişcării. 

  •  Pentru ca să nu flambeze glisanta, se atașează o piesă de stabilizare care menține foaia de sticlă, fără să balanseze.

  •    La ambele capete de culisare există opritori, care au rolul de a limita cursa sticlei. Există și varianta de opritori hidraulici, care atenuează impactul prin frânare.

  •    Sticlele au diferite grosimi și pot fi alese cu grijă de către client. Fiecare sticlă poate fi personalizată cu un anumit model care se poate realiza prin sablare direct pe sticlă, vopsită sau se poate atașa un print pe sticlă.

  •    Glisantele pot fi echipate cu mânere din inox sau cu alte variante care să aducă o nuanță de eleganță și stil. 

  

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2
ROLLADENTORE  und SEKTIONALTORE

     Ușile tip rulou pot fi utilizate în diverse contexte, de la obișnuitul rol de ușă de garaj, până la cel de ușă pentru spațiu comercial sau ușă pentru o hală industrială. Avantajul acestor modele constă în faptul că, prin modalitatea de închidere - deschidere (tip rulou), spațiul ocupat de ușă este foarte mic, iar accesibilitatea este sporită.

     Uşile de garaj secționale reprezintă una dintre cele mai populare alegeri datorită versatilității, siguranței și ușurinței în exploatare.