top of page

HINTERLÜFTE FASSADEN

BOND-FASSADEN

   Plăcile din aluminiu compozit, numite panouri BOND, sunt un panel compozit din aluminiu pentru placări interioare și exterioare.

  Panelul are la interior un miez din polietilenă acoperită pe ambele părți cu tablă de aluminiu. Una dintre fețe este tratată cu PVDF, putând fi vopsită într-o gamă variată de culori și este protejată cu o folie specială pentru a fi protejată la transport. Cealaltă față este tratată cu o soluție specială pentru protecția acesteia.
   Acest panel compozit din aluminiu are o rezistență deosebită la diferiți agenți, la foc, apă, poluare și coroziune.

      Panourile BOND se pretează excelent la utilizarea în exterior și interior, dar sunt o bună alegere și pentru proiecte industriale și utilizări speciale. Următoarele posibilități de utilizare subliniază varietatea produselor BOND: fațade exterioare, încăperi interioare, panouri, embleme de firmă, pereți despărțitori, carcase de utilaje, pavilioane, ca și panouri de afişare şi rafturi de expunere.

      Posibilitățile creative ale panourilor BOND nu cunosc limite!

HOLZ-FASSADEN

      Fie că sunt utilizate pentru aplicațiile de interior cât și pentru cele de exterior, sau că se doresc a fi decorative ori să dețină cerințe tehnice specifice, lemnul este un material folosit în diverse placări, fiind simplu de utilizat, ușor de găsit și funcționează în aproape orice climate.  

       Aceste placări din lemn dispun de mai multe tipuri de esențe care dau efecte diferite, ce pot fi realizate prin utilizarea diverselor specii de arbori și finisaje.

      Lemnul are capacitatea de a crea suprafețe în culori luminoase și forme fantastice, suficient pentru a se potrivi în orice design.

     Plăcile de lemn folosite în placările interioare pot fi utilizate atât pe verticală, orizontală, cât și pe diagonală. Ele se pot suprapune sau pot fi acea pată de culoare necesară în orice design. Lățimea poate fi modificată pentru a crea suprafețe mari de lemn sau pentru a obține un efect în dungi cu profiluri înguste.

      Placările din lemn aduc sentimentul natural al stilului!

HPL- FASSADEN

    “High Pressure Laminate” este un material compus din mai multe straturi de fibre lemnoase impregnate cu rășină plastifiabilă și lipite la presiuni și temperaturi foarte ridicate, rezultând astfel un material rigid și omogen.

    HPL-ul este o suprafață foarte rezistentă și de aceea este materialul ideal pentru decorarea acelor spații care au un grad ridicat de uzură și totodată unde se pune un plus de accent pe design.

SINUTEC-FASSADEN

    Placarea clădirilor cu tablă cutată este o soluție constructivă eficientă din mai multe puncte de vedere:

  • constructiv - greutatea mică și rapiditatea montării;

  • funcțional - ca urmare a posibilităţilor de izolare a panourilor obținute, costurile de întreținere a clădirii sunt reduse, în plus nu necesită întreținere, păstrându-și foarte bine calitățile în timp;

  • estetic - diversitatea de profiluri și de culori disponibile asigură posibilități estetice nelimitate.

POLAR-SANDWICHPANEEL FASSADEN

    Panourile termoizolante „sandwich” sunt concepute pentru a satisface cerințele de izolare termică și pentru a elimina formarea condensului la construcții. În general, acestea satisfac cerințele speciale ale spațiilor unde se cere un mediu cu temperatură controlată sau confort termic.

    Acestea sunt destinate la acoperirea și închiderea tuturor construcțiilor în special cele industriale.

    Panourile termoizolante „sandwich” reduc costul de construcție și costul total al clădirii datorită faptului că:

  • oferă hidroizolație;

  • oferă termoizolație;

  • oferă fonoizolație;

  • montaj simplu și rapid;

  • întreținere minimă;

  • economie considerabilă de energie;

  • protecție de foc. 

STEIN-FASSADEN

      Piatra este unul din cele mai vechi materiale utilizate în construcție și poate oferi o îmbinare perfectă între durabilitate, senzația de antichitate și un design menit să atragă prin impactul vizual și atmosfera construcţiei.

    Diversitatea tipurilor de piatră naturală și a modalităților de design fac ca acest material să poată fi folosit în diferite stiluri de interioare și exterioare.

bottom of page